ISUZU Truck Venture Tawarkan RM10K Diskaun Sempena Pembukaan Cawangan Baru!

Sempena pembukaan cawangan baru ini, ISUZU Truck Venture dengan rendah hatinya bawakan promosi jualan murah untuk korang semua. Yang bestnya kali ni, ISUZU Truck Venture tawarkan sale kali ni bukan biashe-biashe.

  • RM10,000 Diskaun (sekali gus, tanpa perlu berunding panjang);

  • FOC Airfoil (betul sekali, yang topi lori tu untuk mengarahkan arus angin)

Tengoklah video pelanggan sy yg baru dapatkan lori harga promosi kami! (Klik [ ] untuk memperbesar tampilan video yea! )

Wiiwit.. cunkan lori baru kotak besi ni? Ini lori Isuzu 16 kaki panjang kotaknya. Model ni nama NPR81UKH.


Harga yang ditawarkan sebelum ni RM138,441.70,  tapi lepas diskaun sebanyak RM10,000 lori ni hanya RM128,441.70. Bayaran ansuran bulanan ni hanya RM1,735 saje.


Mudah je korang nak nikmati diskaun hebat ni. Korang cuma kena WhatsApp ofis ISUZU Truck Venture. Mudah kan?


Office Tel: 018-255 6000

☎️ https://wapp.my/60182556000/


# Sah selagi stok masih ada


Klik sini untuk maklumat lanjut.

Jap! Ada pelbagai lori lagi yang korang boleh dapatkan sini, 10 kaki sampai 21 kaki ataupun 1ton sampai 5 ton pun ade. Yang pentingnya semuanya original warranti dari kilang Isuzu. Jenama Isuzu diperakui oleh rakyat Malaysia ini.


Lagipun, ISUZU Truck Venture tawarkan jenis badan lori mengikuti keperluan pelanggan seperti kargo kayu, kotak besi/aluminium, peti dingin, RORO tong sampah, dan banyak lagi.


Betul-betul banyak pilihan ni yang penting beli ikut bajet dan keperluan anda.


Tak tahu nak pilih yang mana? Sales person ISUZU Truck Venture ada untuk bantu korang. Cuma kena WhatsApp ofis ISUZU Truck Venture.


#isuzu #isuzumalaysia #isuzulorry

175 views
Subscribe to Our Site
Contact Us:

Tel No: 

018-255 6000​ (Office)

016-551 9130 (Loo)

016-639 2367 (Samson)
 

Location​​​​​​:

Lot 7, Zon Perindustrian PJCT,

Jalan 51A/225A, Seksyen 51a,

46100 Petaling Jaya, Selangor

Follow Us on Facebook
WhatsApp Isuzu Dealer
FB Like.png

© 2020 by Truck Venture Sdn Bhd