ISUZU Truck Venture - Jom Meriahkan Jualan kita! Belilah Lori Isuzu!

Updated: Aug 30, 2020

Tahun 2020 semakin berakhir. Biasanya ramai yang keluar beli lori pada hujung tahun. Nak bersiap sedia masuk tahun baru dan bisnes baru la katakan. Lagi-lagi yang baru dapat kontrak perniagaan baru. Mestilah cari lori baru.


Nak cari lori baru yang sesuai tapi tak tahu apa spec? Kami tahu kat mana. Carilah kita ISUZU Truck Venture! Kat mana tu?


Kita kat PJCT, mari showroom kita. Senang je, klik pautan Waze ini. Jom mari tengok jenis lori apa yang kita ada kat sini!


New Isuzu Lorries Parked in front of Showroom Displayed for Sale

New Lorry with Wooden Cargo Body and Hyva Tail Lift Displayed for Sale

Berbagai-bagai jenis lori yang korang boleh dapatkan sini, 10 kaki sampai 21 kaki ataupun 1ton sampai 5 ton pun ade. ISUZU Truck Venture juga tawarkan jenis badan lori mengikuti keperluan pelanggan seperti kargo kayu, kotak besi/aluminium, peti dingin, RORO tong sampah, dan banyak lagi.

Two New Lorry Chassis Parked and Displayed for Sale at Showroom

Unit juga tersedia ada kat showroom kita untuk pilihan anda. Betul-betul banyak pilihan ni yang penting beli ikut bajet dan keperluan anda.

Jom mari tengok video kami!



Tak tahu nak pilih yang mana? Sales person ISUZU Truck Venture ada untuk bantu korang. Cuma kena WhatsApp ofis ISUZU Truck Venture.

☎️ https://wapp.my/60182556000/


#isuzu #isuzulorry #isuzumalaysia




99 views
Subscribe to Our Site

Thanks for submitting!