ISUZU Truck Venture - Jom Meriahkan Jualan kita! Belilah Lori Isuzu!

Updated: Aug 30

Tahun 2020 semakin berakhir. Biasanya ramai yang keluar beli lori pada hujung tahun. Nak bersiap sedia masuk tahun baru dan bisnes baru la katakan. Lagi-lagi yang baru dapat kontrak perniagaan baru. Mestilah cari lori baru.


Nak cari lori baru yang sesuai tapi tak tahu apa spec? Kami tahu kat mana. Carilah kita ISUZU Truck Venture! Kat mana tu?


Kita kat PJCT, mari showroom kita. Senang je, klik pautan Waze ini. Jom mari tengok jenis lori apa yang kita ada kat sini!



Berbagai-bagai jenis lori yang korang boleh dapatkan sini, 10 kaki sampai 21 kaki ataupun 1ton sampai 5 ton pun ade. ISUZU Truck Venture juga tawarkan jenis badan lori mengikuti keperluan pelanggan seperti kargo kayu, kotak besi/aluminium, peti dingin, RORO tong sampah, dan banyak lagi.

Unit juga tersedia ada kat showroom kita untuk pilihan anda. Betul-betul banyak pilihan ni yang penting beli ikut bajet dan keperluan anda.

Jom mari tengok video kami!



Tak tahu nak pilih yang mana? Sales person ISUZU Truck Venture ada untuk bantu korang. Cuma kena WhatsApp ofis ISUZU Truck Venture.

☎️ https://wapp.my/60182556000/


#isuzu #isuzulorry #isuzumalaysia




75 views
Subscribe to Our Site
Contact Us:

Tel No: 

018-255 6000​ (Office)

016-551 9130 (Loo)

016-639 2367 (Samson)
 

Location​​​​​​:

Lot 7, Zon Perindustrian PJCT,

Jalan 51A/225A, Seksyen 51a,

46100 Petaling Jaya, Selangor

Follow Us on Facebook
WhatsApp Isuzu Dealer
FB Like.png

© 2020 by Truck Venture Sdn Bhd